פילה בקר ברוטב תות-שדה
1. מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה. מטגנים את נתחי הפילה במשך כדקה מכל צד על אש גבוהה מאד. מנמיכים את האש ומטגנים במשך 3 – 4 דקות נוספות מכל צד.
2. מעבירים לכלי חסין אש ושומרים בתנור שחומם מראש לחום נמוך מאד עד שהרוטב יהיה מוכן.
3. להכנת הרוטב מחממים שמן במחבת גדולה. מוסיפים את התות, הבצל, השום, הצ'ילי, התמרים, האננס והסוכר, ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 – 4 דקות. מוסיפים את היין, מתבלים בפלפל שחור ומבשלים 3 דקות נוספות.
4. יוצקים את הרוטב על צלחות אישיות. מניחים מעליו את פרוסות הפילה ומגישים מיד.