קדרת ברוקולי וכדורי בשר
1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, האורז והביצה. מתבלים בכורכום, בכמון, במלח ובפלפל.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים.
3. מניחים את הכדורים בתבנית חסינת אש, ומפזרים ביניהם את הבצלים הקטנים ואת פרחי הברוקולי. באופן כזה נוצר משטח צפוף של כדורי בשר, ברוקולי ובצלים.
4. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. יוצקים על המשטח שבתבנית ואופים כ- 40 דקות בתנור בחום בינוני.