רצועות בקר מוקפצות בסלרי ובשומשום
1. מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה. משרים את רצועות הסינטה למשך 30 דקות.
2. מחממים מעט שמן בווק או במחבת ברזל גדולה וכבדה. מטגנים את רצועות הבשר תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לקערה בעזרת כף מחוררת.
3. מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את הסלרי ומטגנים כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את השומשום ומטגנים כ-2 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר, יוצקים את נוזלי המשרה, מבשלים כ- 5 דקות נוספות ומגישים מיד.