עוף בעגבניות
1.מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון רחבה, ומטגנים על אש בינונית את נתחי העוף, עד שייעשו זהובים ושומרים חם.
2.מוסיפים שמן למחבת במידת הצורך ומטגנים את רצועות האשלוט והפיטריות תוך כדי ערבוב במשך כ – 2-3 דקות עד שיתרככו מעט .
3.מוסיפים היין, קליפת הלימון, מרתיחים ומצמצמים במשך כדקה.
4.מוסיפים את העגבניות, הטרגון, עלי הבזיליקום והתבלינים ומערבבים במשך כ – 4 דקות.
5.מחזירים את נתחי חזה העוף למחבת והופכים אותן בתוך הרוטב במשך 3-4 דקות עד שיתחממו.
6.מגישים מיד. מומלץ להגיש עם אורז.