פיצה תפוחי אדמה
1. מערבבים בקערה גדולה את החלב, השמרים והסוכר, ומשהים כ – 10 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה, הקמח, הפטרוזיליה והפלפל השחור. על משטח מקומח לשים את התערובת במשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
2. מחזירים את הבצק לקערה ומכסים בפלסטיק נצמד. משהים לתפיחה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3. חובטים בבצק באגרוף להוצאת האוויר. לשים 3 – 2 דקות נוספות. משמנים שתי תבניות. חוצים את הבצק לשניים ומהדקים כל גוש בצק בתבנית המשומנת עד שמתקבל משטח בעובי כ – ½ ס"מ.
4. מפזרים מעל את טבעות הבצל, הגבינה, הפלפל והזיתים. אופים במשך 25 – 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוי – גבוה (200 מעלות צלזיוס).מגישים מיד