מועצת הצמחים

מתכונים

פנה ברוטב ארטישוק

1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה. מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף. מוסיפים את קוביות הארטישוק ומטגנים עד שהבצל והארטישוק משחימים.
3. מוסיפים את העגבניות המיובשות ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
4. מעבירים את האטריות המבושלות לקערת הגשה. יוצקים מעל את התבשיל, מפזרים את גבינת הפטה ומגישים.
פנה ברוטב ארטישוק פנה ברוטב ארטישוק

(4 מנות)
1 חבילה אטריות פנה
6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לקוביות גדולות
1 בצל קצוץ דק
150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות דק
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
שמן זית לטיגון

להגשה:
1 כוס גבינת פטה מגוררת