מועצת הצמחים

מתכונים

סלט מטיאס ואבוקדו ברוטב של עירית וחרדל

מערבבים את חומרי הרוטב.
מניחים בקערה את המטיאס והאבוקדו, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב, משהים למשך שעה.
מפזרים את העירית ומגישים.
 

1 פילה מטיאס מנוקה וחתוך לרצועות ברוחב של ½ ס"מ
3 אבוקדו מקולפים ופרוסים לפרוסות ברוחב של ½ ס"מ

לרוטב
1 גביע של קרם פרש
4 כפות עירית פרוסה דק
2 כפות מיונז
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף בצל קצוץ
2 כפות מיץ לימון
מלח (מעט)
פלפל לבן

להגשה: כף עירית פרוסה דק