מרק ירקות עם דג פילה
1. מחממים בסיר גדול שמן זית ומטגנים על אש בינונית ותוך כדי ערבוב את הבצל והכרישה במשך כ- 7 דקות אך מקפידים לא להשחים.
2. מוסיפים את השום הפרוס, וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים וצרור עשבי התבלין ומביאים לרתיחה. מתבלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ- 30 דקות.
4. מוציאים את צרור עשבי התיבול ויוצקים את היין והוורמוט. מוסיפים את הקישוא , הטרגון וקוביות הדג ומבשלים 5 דקות נוספות.
5. במידת הצורך מתקנים התיבול. מוסיפים את האוזו ומגישים עם עשבי תיבול ושמן זית.