מרק בצל
1. בסיר בשטוח ממיסים שמן זית וסוכר. מוסיפים את הבצל תוך עירבוב ומבשלים על אש נמוכה מאוד בסיר מכוסה כ- 20 דקות.
2. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית בסיר לא מכוסה, עד שמרבית הנוזל מתאדה.
3. מוסיפים את המרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 10 דקות על אש נמוכה. מתקנים התיבול.
4. להגשה חלבית: יוצקים את המרק למנות אישיות. מניחים במרכז כל צלחת בגט קלוי מרוח בשום. בוזקים גבינה צהובה מגוררת ומכניסים מספר דקות מתחת לגריל עד שהגבינה נמסה וזהובה. ומגישים מיד.