מרק גולש הונגרי
1. מחממים 2 כפות שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים על אש בינונית במשך כ- 13 דקות את הבצל עד שייעשה זהוב תוך כדי ערבוב.
2. מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות את קוביות הבשר, שקומחו בקמח מעורב במלח ובפלפל עד שהן זהובות קלות מכל צד.
3. מוסיפים את הפפריקה וזרעי הקימל ומערבבים עם הבשר עוד כדקה.
4. מוסיפים את הנוזלים והתבלינים. עם כף עץ מגרדים את תחתית הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ- 30 דקות.
5. מוסיפים את תפוחי אדמה והעגבניות לתבשיל וממשיכים לבשל (כ- 25 דקות) עד שתפוחי האדמה מוכנים והבשר רך מאוד.
6. מתקנים את התיבול ומגישים כארוחה בפני עצמה עם לחם כפרי טרי