טורטייה תפוחי אדמה וצ'וריסו ברוטב סלסה
1. מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם מתרככים מעט. מצננים וחותכים לקוביות.
2. קוצצים את נקניקיות הצ'וריסו במעבד מזון.
3. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את פירורי הצ'וריסו ומטגנים עד שהם משחימים ונעשים פריכים. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן תוך ערבוב 5 – 4 דקות נוספות. מתבלים במלח ובפלפל ומסירים מהאש.
4. מחממים את התנור לחום גבוה – 250 מעלות צלזיוס. מברישים את הטורטיות בשמן ואופים בתבנית משומנת במשך 2 דקות. מוציאים מהתנור. מורחים על כל טורטייה כ – 2 כפות מהמילוי. בוזקים עליהן בצל ירוק וכוסברה וחותכים משני הצדדים כדי ליצור מעין גביע שטוח.
5. מסדרים את הטורטיות הממולאות בתבנית, יוצקים מעליהו רוטב סלסה ואופים בתנור החם במשך 5 דקות נוספות. מגישים חם.