טלה עם שומר ועגבניות בתנור
1. מחממים מעט שמן במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים רק עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לתבנית המתאימה לאפייה בתנור.
2. מוסיפים שמן למחבת ומחממים. מוסיפים את השומר, הבצל והפלפל. מטגנים עד שהשומר מתרכך והבצל מזהיב. מוסיפים את היין ומתבלים במלח ובפלפל. מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות.
3. חולטים את העגבניות במים רותחים במשך שתי דקות. קולפים ומפזרים את העגבניות בין קוביות הבשר שבתבנית. מניחים מעל הבשר את תערובת הירקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) במשך כ- 40 דקות.