אורז עם עשבי תיבול ובצל מטוגן
מחממים את השמן בסיר.
מוסיפים את האורז ומטגנים כדקה.
מוסיפים את מקל הקינמון, המים והמלח ומביאים לרתיחה מכסים במגבת ומכסה.
מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
מכבים את האש.
מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול ומשאירים בסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים ברימונים או בצימוקים.
*אופציה: אפשר להחליף את עשבי התיבול, הבצל והרימונים ב - 5 כפות עירית פרוסה דק ו - 2 כפות סומסום קלוי מכינים את האורז ללא הקינמון ובהגשה מוסיפים את העירית והסומסום.