מועצת הצמחים

מתכונים

קציצות גזר ובקר

1. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים קציצות קטנות.
2. מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות. סופגים את השמן בעזרת מגבות נייר ומגישים.
קציצות גזר ובקר קציצות גזר ובקר

(6 מנות)
3 גזרים גדולים מגוררים
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס פירורי לחם
¼ כוס שומשום
מלח
פלפל שחור
¼ כפית פלפל אדום גרוס
1 כפית כמון
¼ כוס שמן זית
שמן לטיגון