עוגת גזר ובננה
1. שמים בקערה את הקמח, הסודה, הקינמון והמלח ומערבבים היטב.
2. בקערה אחרת מערבבים את השמן, שני סוגי הסוכר והביצים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.
3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הגזר, הבננות, האננס ואגוזי הפקאן ומערבבים היטב.
4. יוצקים את העיסה לתבנית משומנת ואופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) עד שהעוגה משחימה וסכין שננעצת במרכזה יוצאת נקייה.
5. מוציאים מהתנור, מצננים על רשת בטמפרטורת החדר ומגישים.