מועצת הצמחים

מתכונים

סלט גזר וקישואים עם שומשום

1. קולפים את הגזרים והקישואים. מסירים מהם רצועות בקולפן. מתקבלות רצועות דקות מאוד ומסולסלות מעט. מניחים את רצועות הגזר והקישואים בצלחת הגשה.
2. קולים את השומשום במחבת חמה מאוד ויבשה. מפזרים על הירקות.
3. שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עם סגירה הרמטית. מנערים היטב, יוצקים על הסלט ומגישים. 
סלט גזר וקישואים עם שומשום סלט גזר וקישואים עם שומשום

2 גזרים
2 קישואים
¼ כוס שומשום

לרוטב:
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
1 כפית דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס