מועצת הצמחים

מתכונים

סלט גזר וסלרי כבוש

1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות.
2. מצננים בטמפרטורת החדר. מעבירים לצנצנת גדולה ודוחסים את הירקות היטב. סוגרים היטב.
3. מאחסנים במקרר למשך שבוע לפחות לפני ההגשה.
סלט גזר וסלרי כבוש סלט גזר וסלרי כבוש

4 גזרים חתוכים לעיגולים
2 שורשי סלרי חתוכים למקלות
10 עלי דפנה
¼ כוס גרגירי פלפל שחור
2 כפיות מלח
10 עלים משורש הסלרי
1 כפית סוכר
4 שיני שום
½ ליטר חומץ תפוחים
1 כוס מים