מרק עוף עם ירקות שורש
1. מחממים בסיר למרק את השמן ומטגנים במשך 5 - 7דקות ותוך כדי ערבוב גזר אחד פרוס דק ושום עד שהגזר ייעשה זהוב. מוציאים את הירקות מהסיר.
2.לאותו הסיר מוסיפים את הנוזלים, הירקות, עשבי התבלין והעוף ומביאים לרתיחה. מדי פעם מנקים את הקצף. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ- 45 דקות.
3. מוציאים את עשבי התיבול, מתקנים התיבול ומגישים עם אטריות ושמיר קצוץ.
הערה: ניתן להרבות בירקות שבמתכון ולהימנע מהצורך בשימוש באבקת מרק, כדי לקבל מרק עשיר טעים יותר.