מרק ירקות מהיר עם אטריות אורז
1. מחממים את השמן בסיר ועל אש בינונית גבוהה ומטגנים הגי'נג'ר והשום תוך כדיערבוב במשך כמה שניות.
2. מוסיפים את מקלוני הגזר והסלרי וממשיכים לטגן ולערבב 2 דקות נוספות.
3. מוסיפים את הפלפל, הקישואים והתירס מטגנים ומערבבים 2 דקות נוספות
4. יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 7 דקות.
5. מוסיפים את התבלינים והאטריות המבושלות ומערבבים. מתקנים את התיבול ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל וכמה טיפות שמן שומשום.
גיוון: ניתן להשתמש גם בירקות אחרים אך מומלץ להתחיל בבישול עם הירקות הקשים יותר ורק אחר כך להוסיף את הירקות הרכים.