חזה עוף ברוטב פיקנטי של גזר וטרגון
1. מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור. הופכים לצד השני, בוזקים מלח ופלפל שחור ומטגנים. מעבירים לתבנית ושומרים בתנור בחום נמוך מאוד.
2.להכנת הרוטב מועכים את הגזרים בקערית למחית חלקה. מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את אגוזי המלך עד שהם משחימים. מוסיפים את הטרגון והשום ומטגנים 2 – 3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את מחית הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות.
4. מסדרים את נתחי העוף בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.