מועצת הצמחים

מתכונים

אשרוש סלרי מטוגן עם רוקט וגבינה

1. מטגנים את פרוסות האשרוש בשמן עמוק עד שהן משנות את צבען. מספיגים במגבות נייר ומצננים.
2. פורסים את גבינת ה"חלומי" לפרוסות בגודל של 2X2 ס"מ, מקמחים ומטגנים במחבת עם מעט שמן במשך כמה דקות מכל צד.
3. מסדרים בצלחת הגשה את עלי הרוקט, הגזר, עגבניות השרי, פרוסות האשרוש ופרוסות הגבינה.
4. מערבבים בצנצנת סגורה הרמטית את כל חומרי הרוטב. יוצקים על הסלט ומגישים. 
אשרוש סלרי מטוגן עם רוקט וגבינה אשרוש סלרי מטוגן עם רוקט וגבינה


(4 מנות)
1 אשרוש סלרי (שורש סלרי) קלוף ופרוס דק
שמן לטיגון
1 חבילה גבינת "חלומי"
קמח
10 עלי רוקט
1 גזר פרוס לרצועות דקות מאוד
10 עגבניות שרי חצויות

לרוטב:
¼ כוס שמן זית
3 כפות חומץ תפוחים
מיץ מתפוז אחד
1 כף דבש
מלח
פלפל שחור