מרק דלעת עם חלב קוקוס
1. מחממים את השמן או המרגרינה בסיר רחב על אש בינונית נמוכה ומאדים תוך ערבוב את הבצל, הסלרי והכרישה (כ- 7 – 10 דקות). מקפידים שהירקות לא יזהיבו.
2. מוסיפים את הדלעת, תפוח האדמה, עשבי התיבול, התבלינים והנוזלים כך שיכסו את הירקות. מביאים לרתיחה , מנמיכים הלהבה, מכסים ומבשלים כ- 30 דקות עד שהירקות מתרככים. מוציאים את עשבי התיבול וקליפת הלימון.
3. טוחנים בבלנדר יד לתערובת חלקה, מוסיפים חלב קוקוס ונוזלים נוספים אם צריך, מבשלים כ- 3 דקות ובמידת הצורך מתקנים התיבול.
4. מגישים עם שביבי קוקוס ומעט עירית קצוצה.