עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
דולסה דה בטטה
קולפים את הבטטות וחותכים לרבעים. מעבירים לסיר כבד ומכסים במים. חוצים את מקל הווניל ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבטטות רכות מספיק לעשיית מחית.
מסננים ושומרים את מי הבישול. מרחיקים את מקל הווניל ומועכים למחית. מוסיפים מעט ממי הבישול עד שמתקבלת מחית חלקה.
מנקים את הסיר הגדול וממיסים את כף הסוכר והאגר-אגר ב 1/2-כוס מים. מבשלים על אש גבוהה במשך 10דקות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים לסיר עם האגר-אגר את מחית הבטטות. מוסיפים את הסוכר ומבשלים תוך ערבוב על אש בינונית במשך כ 20-דקות. העיסה צריכה לבעבע.
מפזרים את השוקולד צ'יפס או האוכמניות בתחתית תבנית או תבניות אישיות מנייר אלומיניום. יוצקים את העיסה ומצננים בטמפרטורת החדר. אחרי שמתקרר מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
להגשה: מפזרים על צלחת אישית פרוסות דקות של גבינת גליל. הופכים את התבנית האישית על הגבינה ומחלצים את הדולסה דה בטטה. אם עושים בתבנית גדולה, חותכים פרוסות או קוביות ומגישים הפוך, עם השוקולד צ'יפס או האוכמניות למעלה.
דולסה דה בטטה
2 ק"ג בטטות בינוניות
1 מקל וניל
1 כף סוכר
1 שקית אגר-אגר (להשיג בחנויות תבלינים)
1 ק"ג סוכר
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן או אוכמניות חצויות
גבינת גליל פרוסה דק
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite