מועצת הצמחים

מתכונים

סלט אבטיח, מלון וגבינת פטה כבשים

1.מערבבים בתוך כלי הגשה את עיגולי
האבטיח, עיגולי המלון וקוביות גבינת הפטה.
2.בכלי קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב,
יוצקים על הסלט ומגישים.
סלט אבטיח, מלון וגבינת פטה כבשים סלט אבטיח, מלון וגבינת פטה כבשים
(4 מנות)
2 כוסות עיגולי אבטיח
2 כוסות עיגולי מלון
3 מלפפונים קלופים
200 גרם גבינת פטה כבשים חתוכה לקוביות
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
1 כף חומץ בן יין לבן
½ כוס שמיר קצוץ