מועצת הצמחים

מתכונים

מעדן פיסטוק ואבטיח

1.מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
2.מכינים את הפודניג לפי ההוראות שעל האריזה. מוסיפים את הפיסטוק הגרוס והשמנת המתוקה ומקפלים לתוך הפודניג עד לקבלת מרקם אחיד.
3.יוצקים שכבה מהתערובת לתוך גביע אישי. מסדרים מעל שכבה של קוביות אבטיח. יוצקים שכבה נוספת של התערובת ומקשטים מעל בשכבה נוספת של קוביות אבטיח.
מצננים במקרר כ - 15 דקות ומגישים.
מעדן פיסטוק ואבטיח מעדן פיסטוק ואבטיח
1 מיכל שמנת מתוקה
¼ כוס סוכר
1 חבילה פודינג אינסטנט וניל
200 גרם פיסטוק גרוס דק
4 כוסות אבטיח חתוך לקוביות