מועצת הצמחים

מתכונים

דניס אפוי ברוטב סלסה אבטיח


1.מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה.
2.מניחים את אחד מריבועי הפרגמנט על תבנית ובמרכזו 25 גרם חמאה. מניחים את הדג על החמאה. ממלאים את הדג בסלסה ומפזרים חלק מהסלסה מעליו. מניחים מעל עוד 25
גרם חמאה וסוגרים את הנייר כמו מעטפה. חוזרים על התהליך עם שלושת הדגים האחרים.
3.אופים את הדגים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, פותחים את המעטפות ומעבירים את הדגים לצלחות. יוצקים מעל את הרוטב שנותר במעטפה ומגישים מיד

(4 מנות)
4 דגי דניס
גיליון נייר פרגמנט מחולק לארבעה חלקים
200 גרם' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה

לסלסה:
3 כוסות אבטיח חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 קופסת קוביות אננס בסירופ
3 פלפלים ירוקים חריפים (ללא הגרעינים) פרוסים לעיגולים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כפית אבקת קארי
מלח
פלפל