עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
אבטיח דקירי
1.מקפיאים את קוביות האבטיח למשך שעתיים.
2.מערבביםבבלנדר חשמלי את קוביות האבטיח הקפואות עם הרום, הטריפל סק, מיץ הלימון והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
3.מכניסים את כוסות ההגשה למקפיא למשך ¼
שעה. מוציאים את הכוסות מהמקפיא, מוזגים
ומגישים מיד.
אבטיח דקירי
(4 מנות)
חומרים:
¼ כוס רום
1/8 כוס טריפל סק
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר
4 כוסות אבטיח חתוך לקוביות
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite