מועצת הצמחים

ערכים תזונתיים

עשירה בסיבים תזונתיים ודלה בקלוריות.
הפיג`ואה מומלצת לסובלים מעצירות. חוצים אותה לרוחבה
ואוכלים בכפית. כמו כן משמשת לתוספת ולגיוון סלטים,
עוגות ורפרפות.
בעונה: אוקטובר-פברואר.

ערכים תזונתיים

ממוצע

100 גרם

גודל המנה

 

100 גרם 

משקל המנה בגרם   100
אנרגיה (קלוריות)
29
חלבון (גרם)
0.8
שומן (גרם)
0.3
פחמימות (גרם)
5.7
סיבים תזונתיים (גרם) 0.5 3.4
סידן (מ"ג)

ברזל (מ"ג)

מגנזיום (מ"ג)

זרחן (מ"ג)

אשלגן (מ"ג)

נתרן (מ"ג)

אבץ (מ"ג)

ויטמין C (מ"ג)
26
ויטמין B1 (מ"ג)

ויטמין B2 (מ"ג)

ניאצין (מ"ג)

חומצה פנטוטנית(מ"ג)

ויטמין B6 (מ"ג)

פולסין (מ"ג)

ויטמין B12 (מ"ג)

ויטמין A (מ"ג)