מועצת הצמחים

מתכונים

מוס תפוחי עץ

6 תפוחי עץ נקיים מגרעינים ומקליפה מעבדים בבלנדר ויוצרים מהם מחית. מקציפים את החלמונים והסוכר עד
שיהיה קצב יציב. מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים את המחית והקצפת לתוך קצף הביצים בתנועות רחבות ואווריריות
ובסבלנות רבה. לקראת סוף הערבוב מוסיפים לאט לאט כוסית ליקר. מצננים היטב וממלאים בתפוחים שבשרם הוצא ושנוצרה
 בהם גומה גדולה ככל האפשר.
12 תפוחי עץ מתוקים (אורליאנס, יונתן, דלישס)
50 גרם סוכר
3 חלמוני ביצה
כוסית ליקר "קירסאו"
שקית שמנת מתוקה