מועצת הצמחים

מתכונים

קציצות חריפות ברוטב תמרים

מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים קציצות קטנות ומטגנים בשמן חם מכל הצדדים, בלא לטגן יותר מדי.
בסיר שטוח מניחים את התמרים, ומזליפים עליהם מיץ לימון. מרחיקים מהפלפל את הגרעינים, פורסים דק
ומוסיפים לסיר. יוצקים מעל רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות, מפזרים מלח. מוסיפים את הקציצות. מכסים
ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. מגישים עם אורז מאודה.
500 גרם בשר טחון
2 כפות עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים
מלח ופלפל שחור
3 שיני שום כתושות
מעט קינמון
1 ביצה
4 כפות פירורי לחם
כוס מים
שמן לטיגון.