מועצת הצמחים

מתכונים

סלט פפאיה ועוף

חותכים את בשר העוף לקוביות, מניחים בקערת הגשה שטוחה, מרופדת בעלי חסה. קולפים את הפפאיה, חוצים, מרחיקים את
הגרעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לעוף.
קולפים את הפומלו, גם מהקליפה הדקה, ומחלקים כל פלח לכמה חלקים, ומוסיפים לקערה.
מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב, מוסיפים לסלט ומקפלים בעדינות. קולפים את האבוקדו, חוצים, מרחיקים את הגלעין, פורסים דק ומפזרים על הסלט.
 

300 גרם בשר עוף בגריל
1 פפאיה
1 פומלו.

החומרים לרוטב:
4 כפות מיונית
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כף חומץ בלזמי
מלח ופלפל

להגשה:
עלי 1הסח , אבוקדו.