מועצת הצמחים

מתכונים

סלט פיג`ואה

קולפים את פירות הפיג`ואה ופורסים דק, מניחים בצלחת הגשה שטוחה. מסירים לעלי הפטרוזיליה את הגבעולים, את העלים מוסיפים לפירות.
פורסים גס את עלי התרד ופורסים דק את הפטריות ומוסיפים לסלט. מוסיפים את האגוזים כשהם קצוצים גס ואת הצימוקים, מערבבים בעדינות. מערבבים בצנצנת קטנה את מרכיבי הרוטב, מחממים מעט במיקרוגל ויוצקים על הסלט לפני ההגשה.

8 פירות פיג`ואה
4 חבילות פטרוזיליה
250 גרם תרד
150 גרם פטריות שמפיניון
100 גרם אגוזי לוז קלויים
2 כפות צימוקים.

החומרים לרוטב:
2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כף יין לבן
מיץ מחצי תפוז
קורט קינמון