גלידת מישמש
מכסים את המישמשים המיובשים במים רותחים ושורים למשך שעתיים. מסננים את השמשים ושומרים את המים או רוחצים
את המישמשים הטריים ומוציאים את הגלעינים. מביאים 3 כוסות מי מישמשים או מים לידי רתיחה בסיר. מוסיפים את המישמשים ואת הסוכר ומבשלים במשך 15 דקות, אם משתמשים בפירות מיובשים, או 5 דקות לפירות טריים. מצננים.
מעבירים את המשמשים עם הסירופ דרך מסננת או מערבלים בבלנדר.
מוסיפים מיץ לימון ויוצקים את התערובת למגש קוביות קרח. מקפיאים במשך 3 שעות בתא ההקפאה של המקרר או במקפיא.
שוטפים את מגשי קוביות הקרח תחת זרם מים,במשך מספר שניות, ומוציאים את הקוביות הקפואות. מחלקים בין כוסות ההגשה.