סלט פסטה,מנגו ופלפל
מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים, עד שהיא מוכנה אך לא רכה מדי.
מסננים, מעבירים לקערה, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.
קולפים את המנגו ופורסים, את הפרוסות חותכים לרצועות עבות. חוצים את הפלפל לאורכו,מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב. מוסיפים
לפסטה, יחד עם פלפל חריף פרוס דק מאוד לרוחב.
מוסיפים לקערה מיץ לימון, השמן הנותר, אורגנו, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות. מטגנים את הצנוברים במעט שמן
זית, עד שיזהיבו, מפזרים על הסלט. בוזקים מעל גבינת פרמזן, ומערבבים ליד השולחן.