עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
לוח עסקים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
תפוחי אדמה ברוזמרין ושמן זית
מערבבים את כל החומרים וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים היטב.
בשביל הטעם והקלות, שווה שיהיה בבית בוקט לבשר המורכב מרוזמרין, תימין, זעתר ואורגנו (כ-3 גבעולים מכל סוג).
תפוחי אדמה ברוזמרין ושמן זית
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים שטופים וחצויים
1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין טרי קצוץ
מלח ופלפל
אופציה: ניתן להחליף רוזמרין ב - 3 כפות זעתר טרי.
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite