מועצת הצמחים

מתכונים

תפוחי אדמה ברוזמרין ושמן זית

מערבבים את כל החומרים וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים היטב.

בשביל הטעם והקלות, שווה שיהיה בבית בוקט לבשר המורכב מרוזמרין, תימין, זעתר ואורגנו (כ-3 גבעולים מכל סוג).
תפוחי אדמה ברוזמרין ושמן זית תפוחי אדמה ברוזמרין ושמן זית
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים שטופים וחצויים
1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין טרי קצוץ
מלח ופלפל

אופציה: ניתן להחליף רוזמרין ב - 3 כפות זעתר טרי.