מועצת הצמחים

מתכונים

סלט תירס, עגבניות שרי ורוקט

1. שוטפים את עלי הרוקט ומערבבים בקערה יחד עם גרגירי התירס, עגבניות השרי והרוטב.
2. להכנת הרוטב מכניסים את המצרכים למעבד מזון וקוצצים כשתי דקות. מתבלים במלח ובפלפל.
3. יוצקים את הרוטב על הירקות ומגישים מיד.
סלט תירס, עגבניות שרי ורוקט סלט תירס, עגבניות שרי ורוקט

(4 מנות)
מצרכים לסלט:
2 צרורות עלי רוקט
1 כוס גרגירי תירס
2 כוסות עגבניות שרי חצויות או חתוכות לרבעים

מצרכים לרוטב:
¼ כוס לימון סחוט
צרור פטרוזיליה
¼ כוס שמן זית
½ גביע יוגורט
מלח
ופלפל