פסטה ברוטב ברוקולי וצנוברים
1. מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר גדול עם מים ומלח, בערך 6 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך. מעבירים את הפרחים למסננת ושומרים את המים.
2. מבשלים את הפסטה באותם מים שבהם בושלו פרחי הברוקולי, לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
3. קוצצים את השום והצנוברים במעבד מזון, מוסיפים את הברוקולי, השמן, החומץ, הפלפל האדום וגבינת הגליל. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
4. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בחום נמוך. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת בצד