מועצת הצמחים

מתכונים

מרק תירס ונתחי עוף בנוסח סיני

1. מערבבים את נתחי העוף עם הסויה והקורנפלור. מחממים כף שמן בסיר בינוני ומטגנים על אש גבוהה את נתחי העוף במשך כ- 4 דקות עד שיזהיבו . מוציאים ומניחים בצד.
2. מטגנים את הבצל והפלפל החריף. מוסיפים סוכר וממשיכים לטגן עד ששהסוכר משחים והופך לקרמל. מוסיפים את מרק העוף וגרגירי התירס ומביאים לרתיחה. מוסיפים את נתחי העוף ומרתיחים שוב.
3. מתבלים עם מעט סויה, ומוסיפים חלבון תוך כדי ערבוב בכדי ליצור נטיפים לפני ההגשה.
4. מגישים חם ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מעל. 
מרק תירס ונתחי עוף בנוסח סיני מרק תירס ונתחי עוף בנוסח סיני

(8 מנות)
200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים
2 כפות סויה
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל חריף חתוך לרצועות (לא הכרחי)
2 כפות סוכר
1 ליטר מרק/ציר עוף
2 כוסות גרגירי תירס
1– 2 כפות סויה לתיבול
1 חלבון ביצה(לא הכרחי)
צרור כוסברה קצוצה (לקישוט)