מועצת הצמחים

מתכונים

מקלות גזר עם גבינת פרמזן

1. קולפים את הגזרים וחותכים למקלות. מניחים את מקלות הגזר במחבת גדולה, בשכבה אחת. שמים מעל את החמאה ויוצקים מים עד למחצית גובה מקלות הגזר.
2. מבשלים על אש בינונית וללא כיסוי עד שהמים מתאדים.
3. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל כחצי שעה עד שמקלות הגזר ישחימו היטב ויצטמקו.
4. מעבירים את מקלות הגזר לצלחת הגשה מוסיפים את הפרמזן ומגישים מיד.
מקלות גזר עם גבינת פרמזן מקלות גזר עם גבינת פרמזן

4 גזרים גדולים
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת