מועצת הצמחים

מתכונים

סלט אבטיח ורצועות עוף

1. ממיסים מעט מרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות העוף היטב מכל הצדדים. מתבלים במלח ובפלפל לפי
הטעם ומצננים בטמפרטורות החדר.
2. מערבבים בקערת הגשה את האבטיח עם רצועות העוף והפטרוזיליה.
3. בכלי נפרד מערבבים את מיץ הלימון, השום, החומץ, הסוכר, המלח והפלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים.
סלט אבטיח ורצועות עוף סלט אבטיח ורצועות עוף
(6 מנות)
3 יחידות של חזה עוף חתוכות לרצועות דקות
1/2 אבטיח חתוך לפרוסות קטנות
מרגרינה בטעם חמאה לטיגון
1 בצל אדום חתוך לטבעות
½ כוס פטרוזיליה קצוצה גס
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום כתושות
2 כפיות חומץ בן יין לבן
1 כפית סוכר
מלח
פלפל