מועצת הצמחים

מתכונים

כדורי אבטיח בציפוי שוקולד

1.בסיר קטן ועל אש נמוכה מבשלים תוך כדי ערבוב את מיץ
התפוזים, החמאה והסוכר עד שהסוכר יימס.
2.שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לסוכר. מערבבים עד שמתקבל קרם בעל מרקם חלק. מסירים מהאש.
3.טובלים את כדורי האבטיח בקרם השוקולד ובעזרת
כפית מוציאים ומסדרים בזהירות בצלחת הגשה.
מכניסים למקפיא ל - 30 דקות ומגישים.
(6 מנות)
30 כדורי אבטיח
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
מיץ מתפוז אחד
½ כוס סוכר